Καλωσορίσατε στο FAQ μας – γνωστό και ως Συχνές Ερωτήσεις. Συλλέξαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που συνήθως λαμβάνουμε. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει γρήγορα να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας! :)

Παρέχουμε 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη εγγύηση που καλύπτει κάθε πτυχή των προϊόντων μας, από την ακεραιότητα της δομής/σχήματος των προϊόντων έως την επικάλυψη.

Σχετικά με την επικάλυψη; Ναι, και αυτή καλύπτεται επίσης από την εγγύηση. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης στην αγορά σήμερα. Εάν διαπιστώσετε ότι η επίστρωση θρυμματίζεται ή αλλοιώνεται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, και αυτό καλύπτεται από την εγγύηση.

Προσφέρουμε μια πολιτική πλήρους επιστροφής 100 ημερών, η οποία ισχύει επίσης ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν. Με αυτήν την έννοια, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εγγύηση ικανοποίησης. Εάν δεν σας αρέσει το προϊόν, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Τόσο απλό.

Σύντομη απάντηση; Όχι – και αν συμβεί, καλύπτεται από την εγγύησή μας!

Η λεπτομερής απάντηση; Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Ως εκ τούτου, έχουν τις ίδιες ιδιότητες με άλλα μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από αυτά τα υλικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να τοποθετούνται κάτω από κρύο νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τα αφήνετε πάντα να κρυώσουν πρώτα.

Έχουμε κάνει όμως πολλή δουλειά, για να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα μας είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντεπεξέλθουν σε οτιδήποτε θα του κάνατε σε μια κουζίνα, και ως εκ τούτου κάθε στρέβλωση, διόγκωση ή οποιαδήποτε αλλαγή του σχήματος καλύπτεται πλήρως από την εγγύηση 5 ετών!

Κάθε φορά που κάνετε μια αγορά στον ιστότοπό μας, θα σας προσφέρουμε πάντα τουλάχιστον μία επιλογή αποστολής που είναι εντελώς δωρεάν. Αλλά λόγω πολλών, πολλών αιτημάτων από τους πελάτες μας, συμπεριλαμβάνουμε ταχύτερες και/ή πιο ευέλικτες επιλογές αποστολής, που είναι ακριβότερες από την κανονική αποστολή, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα την επιλογή που είναι καλύτερη για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, χρεώνουμε ένα μικρό τέλος σε αυτές τις πιο ακριβές επιλογές, για να καλύψουμε τη διαφορά μεταξύ της τυπικής αποστολής και της αποστολής premium που έχετε επιλέξει.

Καλή ερώτηση!

Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο εδώ.

Ο πρώτος: Όταν χρησιμοποιείτε τα τηγάνια μας στο φούρνο, ως αντικατάσταση του ταψιού που χρησιμοποιείτε τυπικά, αναπόφευκτα θα καίγονται διάφορα κομμάτια κρέατος ή λαχανικών στα άκρα του ταψιού, ή ακόμη και το ίδιο το ταψί. Καμία ποσότητα αντικολλητικής επίστρωσης δεν μπορεί να το αποτρέψει αφού το χρησιμοποιείτε στο φούρνο.

Ο δεύτερος: Έχετε δοκιμάσει ποτέ να κάψετε φαγητό στο τηγάνι σας; Μιλάμε τελείως – του στύλ «ξέχασα ότι το τηγάνι ήταν στην φωτιά και το άφησα μόνο του για αρκετά λεπτά»; Και πάλι – καμία ποσότητα αντικολλητικής επίστρωσης δεν θα σας βοηθήσει αν συμβεί κάτι τέτοιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο με ένα κανονικό αντικολλητικό τηγάνι, θα χαλάσει σε τέτοιο βαθμό, που θα πρέπει να το πετάξετε . Αλλά με τα τηγάνια μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ατσάλινο μαλλί για να καθαρίσετε τα καμένα αντικείμενα, χωρίς να σκεφτείτε να καταστρέψετε την αντικολλητική επίστρωση!

Η αντικολλητική επίστρωση που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένη από μη τοξικό PTFE, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Teflon. Το PTFE είναι μια αδρανής ουσία, η οποία είναι ακίνδυνη για την υγεία σας, ακόμη και αν καταποθεί ολόκληρη. Το PTFE χρησιμοποιείται όχι μόνο για μαγειρικά σκεύη αλλά και στην ιατρική και τη χειρουργική, λόγω των χαμηλών ιδιοτήτων τριβής του: βηματοδότες, εμφυτεύματα αρτηριών κ.λπ.

Ένα συνηθισμένο λάθος είναι να συγχέουμε το PTFE με το PFOA/PFOS, που είναι χημικές ουσίες για τις οποίες υπάρχει υποψία ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Η επίστρωση PTFE είναι, φυσικά, απαλλαγμένη από όλα τα χημικά PFOA/PFOS.

Ακόμα κι αν αγνοήσουμε το γεγονός ότι η επικάλυψή μας είναι μη τοξική, δεν αντιδρά με κανένα τρόπο με το φαγητό σας. Αυτό σημαίνει ότι η επίστρωση δεν «διαλύεται» με κανέναν τρόπο μέσα στις τροφές σας – ούτε αφού έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν για ολόκληρη σας τη ζωή.

Είμαστε μια δανέζικη εταιρεία που βρίσκεται στο Sorø, περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά της Κοπεγχάγης. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στο εργοστάσιό μας, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Shenzhen της Κίνας. Από εκεί αποστέλλονται στην κύρια αποθήκη μας στη Δανία. Εδώ βρίσκεται το κεντρικό γραφείο και η αποθήκη μας και από εδώ αποστέλλονται όλες οι παραγγελίες του ιστότοπου.

Όταν στέλνουμε την παραγγελία σας, ο ιστότοπός μας θα σας στέλνει αυτόματα ένα email με τις πληροφορίες παρακολούθησης. Ωστόσο, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αποκλειστεί από φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε περιοδικά τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

Εάν δεν λάβατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις πληροφορίες παρακολούθησης ή εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση που εμφανίζεται κατά την παρακολούθηση του πακέτου σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, για να διασφαλίσετε ότι έχετε την καλύτερη αντικολλητική λειτουργικότητα που μπορείτε να λάβετε από τα προϊόντα μας.

  1. Ωρίμανση. Ζεσταίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι και το αφήνουμε να κρυώσει στο τηγάνι. Στη συνέχεια, σκουπίζουμε το και καθαρίζουμε το τηγάνι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το τηγάνι να ωριμάσει γρηγορότερα και να βελτιωθούν οι αντικολλητικές ιδιότητές του.
  2. Μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το τηγάνι μας έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τη θερμότητα πολύ πιο αποτελεσματικά από άλλα τηγάνια, επομένως είναι καλή ιδέα να μαγειρεύετε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι συνήθως.
  3. Υπομονή. Όταν χειρίζεστε πολύ κολλώδη τρόφιμα, όπως τα αυγά, η υπομονή είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το να φτιάξετε το τέλειο αυγό σε ένα τηγάνι ONYX, χωρίς καθόλου βούτυρο ή λάδι, είναι απλώς θέμα ρύθμισης της σωστής – χαμηλής – θερμοκρασίας και στη συνέχεια αφήστε το αυγό να καθίσει και να ψηθεί χωρίς να προσπαθείτε να το μετακινείτε συνεχώς. Εάν αισθάνεστε ότι τα κατακάθια δεν ξεκολλούν από το αντικολλητικό, είναι συνήθως ένα σημάδι ότι πρέπει να τα αφήσετε να μείνουν μέχρι να ζεσταθούν/ψηθούν/μαγειρευτούν, οπότε θα ξεκολλήσουν πολύ πιο εύκολα από το τηγάνι!

Είστε influencer και το πάθος σας είναι η δημιουργία εμπνευσμένου και αξιόπιστου περιεχομένου; Τότε ίσως να είστε αυτό που ψάχνουμε ως ο επόμενος Ambassador Brand της ONYX™ Cookware.

Εργαζόμαστε καθημερινά για να διηγηθούμε με νέους και εμπνευσμένους τρόπους την ιστορίας της ONYX™ Cookware. Ωστόσο, θεωρούμε ότι αυτή η ιστορία θα πρέπει να λέγεται και από άλλος, και εδώ είναι που μπαίνουν στο κάδρο οι influencers μας.

Αν θέλετε να προβάλλετε, να τροποποιήσετε και να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο για την επωνυμία μας, μη διστάσετε να στείλετε μια αίτηση στη διεύθυνση: influencer@onyxcookware.eu

Διαδικασία αίτησης:

Η αίτηση πρέπει να είναι στα αγγλικά. Κατά την υποβολή αίτησης, στείλτε μας το ιστολόγιό σας, το Instagram ή το κανάλι σας στο YouTube που παρουσιάζει τις ικανότητές σας.

Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα εξετάσουμε το προφίλ σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν επιθυμούμε να συνεργαστούμε

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς!